Bed & breakfast Akaassa

Villi Ullakko on värikäs ja kodikas majatalo, jossa asut vähän kuin omassa kodissasi ja nukut hyvät yöunet millä tahansa reissulla. Huoneet ovat sekä sisustukseltaan että kooltaan erilaisia. Voit varata minkä tahansa huoneen yhdelle tai kahdelle yöpyjälle, aamiaisella tai ilman. Jos tarvitset huoneen kolmelle tai useammalle yöpyjälle - ota yhteyttä. Yhteensä voimme majoittaa kymmenen vierasta kerralla.

Puulämmitteinen sauna, keittiötilat ja muut mukavuudet

Me haluamme, että viihdyt Villi Ullakossa. Tarjoamme bed & breakfast -asiakkaiden käyttöön muun muassa langattoman internetyhteyden sekä ajanvietteeksi seurapelejä, luettavaa ja vaikkapa kitaran. Voit myös kysyä polkupyörää lainaksi. Käytössäsi on talon yhteiskeittiö jossa voit laittaa halutessasi itse ateriasi. Vieraille on jääkaappi omien ruokien ja juomien säilytykseen. Eväiden syöntiin on apunasi mikroaaltouuni, veden- ja kahvinkeitin. Kysy myös mahdollisuutta osallistua kotiruokailuun isäntäperheen seurassa. Pihapiirimme on rennon viihtyisä etenkin kesäaikaan mutta villin kaunis kaikkina vuodenaikoina. Lämpiminä päivinä kesäaikaan voit nauttia aamiaisen ulkona.

Puusauna lämmitetään kerran viikossa ja pyydettäessä myös erikseen. Lemmikkejä Villi Ullakkoon ei valitettavasti voi majoittaa allergiasyistä.

Hinnasto

  • Yö yhdelle henkilölle alkaen 70 €
  • Yö kahdelle henkilölle alkaen 100 €
  • Junnupatja 3-10 -vuotiaalle 20 € / kpl
  • Lisävuode 45 €
  • Koneellinen pyykinpesu 5 € / kerta, kuivatus narulla. Koneellinen kuivatus 5€.
  • Puulämmitteinen sauna erikseen lämmitettynä 25 € / 2 h ja saunapäivinä 5 € / hlö

Voit kysyä saunamahdollisuutta vaikka et yöpyisikään Villi Ullakossa. Hinta määräytyy silloin sauna-ajan ja henkilöluvun mukaan.

Huoneen hintaan sisältyvät lakanat, pyyhkeet ja aamiainen. Majoitus on mahdollista tilata myös ilman aamiaista.
Maksutapoina meillä käyvät käteinen tai etukäteislaskutus. Emme voi ottaa vastaan pankkikorttimaksuja. Yrityksiä laskutamme jälkikäteen sopimuksen mukaan.

Varaa huone Onnelantieltä

Kun olet viihtyisää majapaikkaa vailla, ota yhteyttä meihin! Huoneen voit varata puhelimitse tai sähköpostilla.