Aamiaismajoitusta Akaassa

Villi Ullakko on kotoisa b&b Akaan Toijalassa. Onnelantiellä sijaitseva vanha sininen puutalo pitää sisällään neljä erilaista majoitushuonetta. Asiakaspalautteen mukaan huoneemme ovat rauhallisia, viihtyisiä ja kiinnostavia sisustukseltaan.

Vieraamme ovat sanoneet nauttineensa vieraanvaraisuudesta ja kertoneet, että yöpyminen täällä on ihmisläheistä ja lämpimän kodikasta. Asuminen Villi Ullakossa eroaa siis hotellimajoituksesta. Meillä onkin vieraita jotka palaavat tänne uudestaan ja uudestaan. Kotoisa tunnelma auttaa nollaamaan työpäivän kiireen tai juhlapäivän humun. Voit vetäytyä omaan rauhaasi omaan huoneeseesi tai jutella emännän tai muiden vieraiden kanssa keittiössä. Meillä ei ole ravintolaa, mutta voit kysyä mahdollisuutta osallistua kotiruokailuun. 

Majoituspalveluumme kuuluu hyvän yösijan ja maittavan aamiaisen lisäksi hyvin toimiva langaton internetyhteys. Kaikissa majoitushuoneissa on televisio. 

Puusaunan lämmitämme pyynnöstäsi pientä lisämaksua vastaan. Saunamme on erittäin suosittu etenkin työmatkalaisten keskuudessa. Sauna on ulkorakennuksessa ja sieltä on helppo piipahtaa pihapiirissä haukkaamassa happea. Pysäköintimahdollisuus on joko talon pihassa tai talon edustalla kääntöpaikan reunassa. Lämminhenkinen Villi Ullakko on hyvän palvelun b&b Akaassa. Värikäs puutalomme on auki ympäri vuoden. Majoitushuoneita on vain neljä ja jokainen niistä on omanlaisensa. Ota yhteyttä ja varmista yösi haluamassasi huoneessa. Varaa suosikkihuoneesi jo tänään!

Polkupyörät, moottoripyörät, henkilö-, urheilu- ja kuorma-autot, metsätyökoneet, asfalttiautot ja helikopterit, tervetuloa!

Chagall-huone

Lämminhenkinen Chagall-huone on Villi Ullakon pienin ja intiimein. Huoneessa on kaksi 90cm leveää vuodetta. Kahden nojatuolin istuinryhmä ja työpöytä. 

Chagall-huone

Type text here

Tähtihuone

Värikäs tähtihuone on Villi Ullakon valoisin huone. Huoneen kalustukseen kuuluu parivuode, 1-h vuode sekä ruokapöytäryhmä ja nojatuoli. Huoneeseen mahtuu tarvittaessa lisäpatja lattiamajoitukseen lapsille. Perheiden suosima huone.

 

 

 

 

 

Perhoshuone

Romanttinen Perhoshuone on Villi Ullakon suosituin huone. Huoneessa on metallikehikkoinen parivuode sekä jykevä funkkiskirjoituspöytä töiden tekemiseen.  Huoneeseen mahtuu lisävuode pienelle lapselle. 

Pöllöhuone

Raikas, viileäsävyinen Pöllöhuone on suosittu silloin, kun samaan huoneeseen halutaan majoittaa useampi yöpyjä erillisiin vuoteisiin. Kalustuksessa on kirjoituspöydän lisäksi 120cm leveä vuode, 1-h vuode sekä 120 cm leveä, hyvin nukuttava vuodesohva.